sobota 1. júla 2017

Vynovený kvetináč



Mám rada terakotové kvetináče, ale niektoré po určitom čase nadobudnú trošku "ošuntelý" vzhľad a tak som jeden skúsila trošku vynoviť .  Investícia je minimálna , biela farba, jutové povrázky, pečiatky a tavná pištoľ.To určite každá  kreatívna duša vo svojich zásobách  nájde.


Dôležité je kvetináč dobre očistiť a potom už len stačí nastriekať alebo natrieť farbou a oblepiť jutovými povrázkami . Dávnejšie som kúpila v Kiku rôzne pečiatky a teraz mi prišli celkom vhod.



I love flowers je nápis na kvetináči a myslím, že ma úplne vystihuje. Mám rada všetky kvety,  každý je iný a každý je inak krásny.   Veď posúďte sami.











Prajem vám krásne leto a  všetkým študentom a učiteľom oddychové prázdniny. V piatok mi skončil kurz angličtiny, takže vlastne  prázdniny budem mať aj ja :-).  



8 komentárov:

  1. Moni, hezky sis pohrála, květináč vypadá skvěle a všechna ta kvítečka jsou nádherná. Moc se mi líbí i svícen. Mám podobnou nádobu plnou šišek, ale zatím bez svíčky.
    Krásný víkend přeji.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, Dáška. Svietnik jednoduchý, ale keď sa v ňom večer pri posedení v altánku zapáli sviečka, tak vyčarí príjemnú atmosféru. Len treba dať pozor, keď dohára sviečka, aby sa nechytili aj šišky, lebo to by už bola poriadna vatra:-).

      Odstrániť
  2. Parádny kvetináč si stvorila! A tie pečiatky bola dobrá kúpa, keby som ich tam videla, ani neviem, či by ma napadlo kúpiť ich a ono sa dajú takto pekne využiť!
    Máš to tam vyparádené a rozkvitnuté všetko, to sa mi páči!
    Tú angličtinu by som aj ja potrebovala, ale ja som na jazyky totálne nemožná :-(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, Danielka. Veľakrát kúpim veci, ktoré v momente nákupu ešte netuším na čo použijem, ale nakoniec využitie sa vždy nájde. No ako som čítala na tvojom blogu, tak podobné situácie zažívaš aj ty v galantérkach :-).

      Odstrániť
  3. Moni, kvety si nafotila úplne nádherne.A ten kvetináč sa mi tiež veľmi pozdáva. D. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Kvetinacek se povedl a souhlasim, ze kvety kvetin se nikdy neokoukaji. Hezky den. M.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, Marcelka. Veru kvietky vždy dokážu potešiť oko aj dušu.

      Odstrániť

Ďakujem, že ste si našli čas pridať komentár k tomuto príspevku. Monika