streda 9. januára 2019

Druhý rok na blogu a darček pre vás


Dva roky v živote človeka môžu znamenať veľa, aj málo.  Záleží od toho čím ich človek naplní alebo premrhá. Dva roky blogovania asi nie je veľmi dlhé obdobie, ale pre mňa to našťastie   nebol premrhaný čas. Blogovanie mi prináša radosť,  je to pre mňa relax , oddych a   miesto kde  môžem občas "uniknúť" od každodenných povinností. Prostredníctvom blogovania som spoznala  mnoho skvelých ľudí a  zaujímavých blogov. Blogerská komunita je  skutočne veľmi priateľská a  inšpiratívna. A viete čo je ešte úžasné? Vaše komentáre... tie pochvalné ma pohladia po duši  a konštruktívna kritika mi zase ukáže priestor na zlepšenie. 

Tu je malá mozaika z toho, čo som počas posledného roka uverejnila na blogu. Sú to príspevky  hlavne o mojich záľubách, o  tom, čo rada robím a čo ma napĺňa a teší.

Mydlá, prírodná kozmetika, liečivé mastičky
Eco domácnosť bez chémie a plastov

Tvorenie  a dekorácie vlastnej výroby:
Recepty na zdravé dobroty

A keďže prírodná kozmetika je činnosť, ktorú zo všetkých záľub mám najradšej, pripravila som pre jedného z vás malý darček -   jojobový krém s rakytníkom. Tento krémik patrí medzi moje TOP, receptúru  som vylaďovala takmer rok.  Obsahuje čisto prírodné suroviny v bio kvalite,  je miešaný  ručne pri peknej hudbe a v úplnej pohode, tak aby som do neho preniesla čo najviac dobrej nálady a pozitívnej energie. To je pridaná hodnota mojej kozmetiky, že ju nerobím vo veľkých množstvách , ale len  pre seba, najbližších alebo pre tých, ktorým chcem urobiť radosť .  
Ak mi zanecháte krátky odkaz pod príspevkom na blogu alebo FB do nedele večera , jedného z vás vylosujem a krémik mu venujem.  


Milí priatelia, čitatelia,  pravidelní aj náhodní, ďakujem vám za priazeň a budem veľmi rada, keď ku mne zavítate opäť. 


22 komentárov:

  1. Monika,
    srdečne gratulujem k 2.výročiu, som rada, že som Ťa objavila, lebo máš krásny blog plný dobrôt, nápadov a inširácii :-)
    Prajem, aby Ti i naďalej robil radosť a tým pádom budeš robiť radosť aj Ty nám v podobe krásnych príspevkov.
    Pekný večer,
    A.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Monika, už dlhšiu dobu sem chodím obdivovať tvoje krásne naaranžované profesionálne fotky, vlastnoručne vyrobenú kozmetiku, chutné recepty, tematické dekorácie aj ostatné výrobky tvojich šikovných rúk. Cítim sa u teba vždy dobre a rada sa sem vraciam. Do ďalších rokov blogovania ti prajem množstvo nových inšpirácií, krásnych príspevkov, tebe veľa zdravia a tvorivých síl. Prajem pekné dni ... L.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Gratuluji k 2.výročí existence Tvého blogu. Moc ráda sem chodím. Tvůj blog je krásný, inspirativní.
    Tak jen tak dál!
    Hanka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Monika, gratulujem ku krásnemu druhému výročiu. Prajem ti všetko len to naj...aby sa ti aj naďalej darilo vyrábať všetko to krásne, čo nám tu počas roka ukazuješ...pa Zuzana

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásné shrnutí. Moc ráda chodím na tvůj blog, líbí se mi tvé nápady, tvoření a inspirace.
    Tak ať se ti i nadále daří :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Milá Moni! Opravdu se usmívám! Krásně a naprosto pregnantně si popsala, co pro tebe a myslím i nás ostatní znamená mít blog. Gratuluji k blogovým narozeninám! Nechodím se k tobě kochat dlouho, za to moc ráda! Tvoje tvoření voní bylinkami a láskou, s kterou všechno děláš! Jen tak dál!
    Měj hezký den, Helena

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ahoj Moni, moc gratuluji k narozeninám tvého blogu :) Chodím k tobě moc ráda, nejen se pokochat a podívat, ale taky inspirovat. A to nejednou :)
    Přeji ti, ať se ti v tvém blogování i nadále daří :)
    Petra

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Moni, Tvé výrobky jsou vždy precizní, jsi moc šikovná a nápaditá. Přeji Ti stále tvůrčího ducha, ať Ti tvoření i blog dělají nadále radost!
    Zuzka

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Také gratuluji k druhému výročí blogu. Dnes jsem ho objevila a budu se vracet. Určitě. M.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Gratuluji ke 2. výročí blogu. Moc ráda sem chodím pro inspiraci a krasné fotky mě vždy pohladí na duši. Přeji do dalsího roku hodně nových nápadů a mnoho návštevníků. Květa

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Milá Monika,
    Tvoj blog som objavila len nedávno a veľmi sa mi páči. Prajem Ti ďalšie skvelé nápady a chuť tvoriť pre seba a svoje okolie:) Som rada, že sa s nami delíš o recepty a inšpirácie na dekorácie :) Maja z Bytče

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Moni, gratuluji k 2. výročí blogu. Chodím sem moc ráda, vždy tu najdu nádherné výtvory a výrobky, které já neumím a tak vše stále obdivuji a kochám se. Přeji hodně energie a spoustu tvořivých dní a také spoustu příspěvků, ať mám co obdivovat. :o)
    Krásné dny přeji. D.

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Monika, dva roky už niečo znamenajú v blogovaní, tak ti blahoželám! A prečo k tebe chodím ja? Snažím ti to vždy dať vedieť: pre tvoje krásne a estetické dekorácie všetkého, čo robíš, či to je tvoja úžasná kozmetika, či niečo z kuchyne, ale vždy ma dostaneš na záhradu, kvety a dekoráciu pri dome. Máš vycibrený vkus a dýcha z toho tvoj postoj k životu: pokoj, energia, radosť a láska. To mám veľmi preveľmi rada :-)
    Teším sa na tvoje nové príspevky!

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Gratuluji Moniko k výročí založení blogu. Krásně tvoříš a dekoruješ, to mne vždy baví. Přeji mnoho nápadů, tvořivé činnosti a radosti ze všech dnů.
    Ála

    OdpovedaťOdstrániť
  15. Moniko, gratuluji k dvouletému výročí a do dalšího blogování přeji hodně tvořivých nápadů a spoustu čtenářů.

    OdpovedaťOdstrániť
  16. Grateluji k 2.výročí blogu. Moc ráda k Vám chodím pro inspirace a zároveň přeji spoustu nových nápadů.Ivana

    OdpovedaťOdstrániť
  17. Gratuluji, mám to tady u Tebe Moniko moc ráda.... příroda, inspirace, parádní fotky... přeji, ať se daří i nadále.

    OdpovedaťOdstrániť
  18. Moniko, gratuluji k výročí. Ráda k Vám chodím na "návštěvu", protože vždy odcházím s pohlazením po duši a za to Vám moc děkuji :-). Ať se Vám na Vaší cestě životem daří. Marta Č.

    OdpovedaťOdstrániť
  19. Moni, velká gratulace ke krásnému blogu. Chodím k tobě moc ráda a obdivuji vše, co tu nacházím. Nejvíce tvoji kosmetiku, protože na tu já si opravdu nikdy netroufnu.
    Přeji krásné dny a těším se na tvoje další příspěvky. Eva

    OdpovedaťOdstrániť
  20. Gratuluji k druhému výročí tvého blogu Ráda k tobě nakukuji pro potěchu nejen oka.
    Přeji hezké dny. J.

    OdpovedaťOdstrániť
  21. Gratuluji k výročí blogu - a zkusit štěstí o přírodní kosmetiku je vážně super!! Přeji , aby tvůj blog zůstal i nadále velmi inspirativní a voňavý !!! Iva

    OdpovedaťOdstrániť
  22. Som rada, že som našla ďalšiu spriaznenú dušu, ktorá rovnako miluje prírodnú kozmetiku. Máš môj obdiv, že ju dokážeš aj vyrábať ♥ Alexandra

    OdpovedaťOdstrániť

Ďakujem, že ste si našli čas pridať komentár k tomuto príspevku. Monika